Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida! Hoppas den kan vara till glädje. Är du också fiskesugen och tycker att du skulle vilja besöka platserna där vi fiskar? Lämna då ett avtryck här eller ring någon av våra medlemmar! Finns alltid plats för nya fiskevänner hos oss.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Anders G, den 21. sep, 2012
Hej Mats Anders.G o Anders.S hoppar av fisket i trolle 27.9 de va synd .Jävla gräs
Skrivet av Jimmy, den 12. apr, 2012
Hej,

Tackar för en trevlig tur i Trolle och för ett inte minst trevligt sällskap.

Vi ses,
E-post:
Skrivet av Jess, den 17. feb, 2012
Hej Mats
Vill tacka för det trevliga samtalet vi hade i telefon och som sagt var jag träffade Pelle och Olle dagen innan ni skall fiska i Ekdala och tyvärr var de shitfiske för er. Jag ser fram i mott att träffar er för ni verka vara ett trevligt gäng som ser de sociala som viktigt.
E-post:
Skrivet av klingklong, den 12. feb, 2012
Hej
Har oxie Göran hört av sig om turerna??
Skrivet av mange, den 8. feb, 2012
Hallå Masse
Tackar för brevet alltid kul när fiske tiderna dyker upp/mvhKlingan
Skrivet av magnus, den 28. jan, 2012
Hej
Skriver här för att ingen annan gör det,
Nä nu e jag taggad ska vi dra till nybroån
en helg i feb /mvh klingan
Skrivet av Tommy Svensson, den 18. jan, 2012
God fortsättning!

Det är skillnad på januari och januari – ifjol vid denna tid så hade vi ca 70 cm snö och ex antal minusgrader. Imorgon skall det vara plus 5 grader och regn – vad innebär det – jo camperna står till ert förfogande. Har gjort överenskommelser där det kan fiskas (minst 2 man) för 500kr i det ingår fiske samt 2 fiskar. Ser helst att ni fiskar i Norrefors då jag kan säkerställa fisk till er där – under sommarmånaderna kan denna överenskommelse eventuellt bli permanent dvs från juli tom mitten på augusti då på båda camperna!

Årets bokningar kommer att faktureras med bet för 2 man – betalning siste februari – resterande skall betalas kontant på plats alternativt på faktura med betaldatum – fiskedagen – var vänlig kontakta mig per mail om faktura på slutbetalning önskas. Fjolårets system var för bökigt och många var de som glömde bort sina fakturor vilket ledde till ett mycket tungt administrativt arbete. Därav denna ändring! OBS! Ange fakturanummer vid bet – tack!

Fisket blir för varje år bättre och bättre – dock kommer nu fisk att köpas in – samma leverantör som Trollemölla – detta för att säkerställa högre medelvikter under hösten!

Till kommande år 2013 räknar jag med att vara självförsörjande – att det nu tar ett år längre tid beror på Ekdalas tillkomst och åtgång på fisk!

Obs! Viktig ändring är att stugorna skall vara klara för inspektion kl 14.00 vid kvällsfiske samt 16.00 vid dagsfiske – detta för att säkerställa nästa gängs trevnad. Det är obligatoriskt att sopsortera enligt gällande rutiner – annars kommer oavkortat fakturering för städning á 600 kr tas ut. Det är en nödvändighet att skriva så här då det förekommer de mest konstiga saker.

Med hopp om en mild vinter – tidig vårsäsong – regnig sommar – och en fantastisk höst!

Hjärtligt Välkomna!

Camp Mayfly – Ekdala - Norrefors

Tommy Svensson

http://www.campmayfly.se campmayflytelia.com +46(0)70 696 07 17
Skrivet av Ingrid Lind, den 28. aug, 2011
Hejsan !

Förlåt att du har fått vänta. Vi har haft lite krångel med datauppkopplingen. Sen tog vi en 3 dagars semestertur till fjälls!
När vi kom hem har det vare full rulle .
Kul att ni vill komma till Kraddsele. Vi ska göra vårt bästa så att ni får komma hit. Men jag är en slö rackare just nu! Har du möjligheter att höra av dej i början av november? Då börjar vi ta emot bokningar inför nästa år.
Varför? Jo ,först å främst har vi ingen bokningskalender inför 2012 här och sen har vi haft en överenskommelse med Kraddsele FVO som säljer kort för specialstäckorna. Korten får man själv beställa där! Sen vill dom att vi öppar bokningar inför 2012 samtidigt.Vi tar en vilopaus i oktober och då
får vi kolla upp om prisändringar och annat inför nästa år.
Vi hoppas ni förstår. Det är lika för alla! Många vill boka stuga när dom har varit här, men som sagt, dom får återkomma. Många har ingen koll med familjens önskemål, när dom får semester ,och de ena å de andra.

Så oftast bruka vi få avbokningar pga dålig planering
Bokningar på fiskesträckorna gör man hos Ulrik Turesson från den 1a November i år!!
Kolla in www.kraddselefiske.se
Fiskekort till hela sträckan, dom säljer vi här på campingen och dom behöver ni inte beställa iförväg. I år kostar kortet för en vecka 500:- men vet inte om det blir ändrat till nästa år?
Det får ni veta till den 1 november.
Jag kommer att lägga in er länk snart när datorn funkar bättre. Man bli bara förb.....d, när man nu sitter med detta eländet till dator!! Men som sagt, jag hoppas ni förstår och har överseende med detta?!
Och vi hoppas ni återkommer 1.a November 2011


Ha de gott!! MVH Ingrid o Robert

http://www.emilsfiskecamping.se/
E-post:
Skrivet av Ingrid Lind, den 19. jul, 2011
Hejsan
Tack för er hälsning på vår hemsida jo jag vet de är många månader sedan. Försökte titta in på er sida men men fick inte till de Men nuuuu fick vi se den. Jättefin himla kul at se att Kraddsele finns med härligt ska lägga in er sida som länk på vår sida om de går bra för er. Jätte kul att hålla kontakt me flera fiskesidor.Ni är välkommen hit sommaren 2012 jaja som sagt här ha de kommit igång harrfiske är kanon just nu o öringfisket smyger igång en del 4 kg o 3 kg är tagna. En härlig tid just nu
Ha de gott MVH Ingrid o Robert
E-post:
Skrivet av Robert Olsson, den 23. jun, 2011
Saknar uppdateringarna..? Tack för senast i trollemölla 3/6. Mvh Robban&Lennie Olsson
Skrivet av magnus, den 18. apr, 2011
hej hej
varför inga bilder från trolle???
E-post:
Skrivet av Robban, den 13. apr, 2011
hm, kan inte hitta länken till det nya p&t vattnet du skrev om. kan du posta länk? mvh
E-post:
Skrivet av cliff, den 21. mar, 2011
tack för en trevlig tur i söndags
hälsn cliff
E-post:
Skrivet av klingan, den 20. feb, 2011
Halloj

Ja Masse nu börjar det röra på sig,,kanske ska ta fler turer nästa år, hahaha
Klingan
Skrivet av Jan Lindblad, den 15. feb, 2011
Hej Mats!
Det var en riktigt trevlig hemsida med fina bilder.
Skall försöka hänga med någon gång, just nu går det inte. Nu blir det lättare att följa vad som händer med fiskeriet. Jag hör av mig.

Hälsning Jan
E-post:

Senaste kommentarer

04.12 | 10:57

Halloj Conny!! Vi fiskar i Trollemölla nu på fredagen den 7 December. Plats finns om du vill hänga på?

...
04.12 | 08:15

Hej ,Mats när går turen till Trollemölla ? och finns det ev en plats över,mvh Conny Fridell Andersson i Partille.

...
13.03 | 19:14

Hej skulle vara intresserad av att bli medlem i er klubb

...
30.11 | 15:42

Innan jag åkte hem så kollade jag av anläggning och fann ett loop spö inne vid vindskyddet. Vem saknar det? Kontakta mig gärna 0761009292 . // David

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS