Fångstjournal
Bondemölla Torsdagen 5 Mars - 2020

Hejsan Svejsan alla Whiskeyflugor!!   


Årets premiärtur 2020 går av stapeln i Bondemölla precis som i fjor. En del av oss har fiskat där innan och det var där vi avslutade vår säsong 2019. Kostnad för denna turen är 660:- per gubbe för fiskekortet vid 10 man och sen betalar man 80:- kg för fisken man behåller. 

Maxpriset är dock bara 450:- per fisk oavsett vikt. Vill man sova över kostar detta 300:- per gubbe och man tar egna sängkläder med sig. Glöm inte att ta med käk,dryck och det trevliga humöret. 

Och eftersom jag efter en lång sjukhusvistelse är sen med brevet till er med årets turer så går det bra att betala till Tommy på plats i Bondemölla.Dom tar tyvärr INTE kort som betalning men kontanter och Swish går bra.Väl mött i Bondemölla.

    NAMN                          BET 27/2

 1: Mats.Hallqvist                      X

 2: Peter.Kamph                        X

 3: Curt.Hanöl                          X

 4: Torbjörn.Söderström               X

 5: Henrik.Hugo.Nielsen                X
Strömhult Fredagen 20 Mars - 2020
Man riktigt längtar efter att få känna suget i linan och höra rullarna tjuta! Strömfisket är fantastiskt i Strömhult på våren. Och i år finns det även möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Tillträde till området har vi tidigast kl 20.00 på Torsdagen och fisket börjar kl 06.00 och till 16.00 på Fredagen.Glöm inte att ta med något att käka och dricka på Torsdagskvällen och till Fredagen.

Som vanligt så träffas vi som kan och vill på Spånstads Kiosk och Grill och äter en god bit mat innan vi anländer till Strömhult. Vi återkommer
senare om tiden här på hemsidan. 

Och eftersom jag efter en lång sjukhusvistelse är sen med brevet till er med årets turer så går det bra att betala till Robban på plats i Strömhult.

Här nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma. Priset i år för denna turen är 1400:- per gubbe efter höjning av Robban. vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.

     

        NAMN                            BET 29/2

 1: Håkan.Nirfelt                             X

 2: Bjarne.Madsen                            X

 3: Peter.Kamph                              X

 4: Curt.Hanöl                                X

 5: Gert-Åke Carlsson                       X

 6: Torbjörn.Söderström                     X

 7: Antovan.Kourosh                          X

 8: Thomas.Mohlin                            X        

 9: Stefan.Nilsson                            X

10: Hasse.Astermark                         X

11:

  

   

Trollemölla Torsdagen 9 April - 2020
Nu var det dags för årets första tur till Trollemölla. Denna turen är nog en av dom som fylls först och snabbast, och det är ju inte konstigt. Här har nog dom flesta av oss sitt personliga rekord på regnbåge. Även om det tidiga vårfisket i Trollemölla bara ger ett fåtal stora fiskar.

På denna turen är det mest streamers på morgonen som fungerar såsom zonker, muddler,dog nobbler och masken. Framåt dagen är det små nympher som gäller och då är det haröra, flickslända, montana och tungsten. Glöm inte att ta med något att grilla i den fantastiska Ljugarstugan. 

Har vi tur så fixar kanske Jimmy eller Pelle Lundaknake till oss som vi kan köpa. Samling är tidigast kl 07.30 i Ljugarstugan, men vi brukar ju träffas redan 07.00 - 07.15 på parkeringen och klämma en korv då och snacka lite skit. Fisket börjar kl 08.00 och slutar ca kl 16.30. 

Och eftersom jag efter en lång sjukhusvistelse är sen med brevet till er med årets turer så går det bra att betala till Per på plats i Trollemölla. Nedan följer dom gubbar som har bokat och betalt denna turen. Priset för denna turen är 1350:- per gubbe och nytt för i år är att maxantalet fiskare är 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.     NAMN                                            BET 27/2

 1: Tomas.Berg                              x  

 2: Bjarne.Madsen                                       x

 3: Jörgen.Nordin                                        x

 4: Henrik.Hugo.Nielsen                     X                     

 5: Pelle.Malmros                             X 

 6: Anders.Olsson.Steffensen                      X

 7: Jimmy.Strandberg                                   X

 8: Tore.Elofsson                             X                                  
  9: Cliff.Lundqvist                            X 

10: Göte.Nilsson                                             X


Norrefors Torsdagen den 23 April 2020
INSTÄLLT!! INSTÄLLT!! INSTÄLLT!! INSTÄLLT!!
Då var det dags för årets första tur till Norrefors / Mieån.
Som vanligt så kommer det att fiskas på mycket stridbar fisk med hela fenor och som är mycket vak villiga. Nymf och torrfluga på denna turen är ett hett tips men även streamers funkar bra.

Vi samlas i stugan kl 18.30 och fisket börjar kl 07.00 på morgonen och avslutas 18.30 eller vid mörkrets inbrott. Stugan skall däremot vara städad, tömd och klar 15.00 dag två. Men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör hem.

Vi grillar eller lagar god mat i köket på kvällen och avnjuter en eller två goda Single Malts. Glöm inte att ta med er mat och dryck till kvällen och dag två. Sovsäck, lakan, påslakan och örngott medtages vid övernattning. 

Och eftersom jag efter en lång sjukhusvistelse är sen med brevet till er med årets turer så går det bra att betala till Tommy på plats i Norrefors. 

Priset för denna turen är 1440:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Väl mött på Camp MayFly Norrefors för ett fantastiskt fiske och gemenskap. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen.


   NAMN                            BET 27/3 

 1: Mats.Hallqvist
Norrefors Fred o Lörd 15 -16 Maj 2020
INSTÄLLT!! INSTÄLLT!! INSTÄLLT!! INSTÄLLT!!


Då var det dags för årets andra tur till Mieån och förhoppningsvis så är torrflugefisket igång nu.

Mycket stridbar fisk med hela fenor och mycket vak villiga. Nymf och torrfluga på denna turen är ett hett tips! Mayflies, Danicor, Vulgata, Europa12 och Albaggar är heta flugor som funkar kanon. Det är kvälls o morgonfiske på denna turen.

Vi samlas i stugan kl 17.00 och fisket börjar 18.00 och slutar 22.00. Fisket börjar på morgonen kl 06.00 och vi fiskar till 14.00. Stugan skall däremot vara städad,tömd och klar kl 13.00 dag två men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör hem.

Vi grillar på kvällen och avnjuter en eller två goda whisky. Glöm inte att ta med er mat till kvällen och dag två. Sovsäck eller lakan, påslakan och örngott medtages med vid övernattning.

Priset för denna turen är 1440:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Väl mött på Camp MayFly Norrefors för ett fantastiskt fiske och trevlig gemenskap. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen.


     NAMN                          BET 27/3

 1: Henrik.Hugo.Nielsen

 2: Mats.Hallqvist
Bondemölla Onsdagen 27 Maj 2020
INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT!                                                                Denna turen till Bondemölla var ny för oss i fjor eftersom många av er hade en önskan om att få fiska här inte bara på tidig vår, höst och vinter. 
Detta blir ju i skarven på sen vår och tidig sommar. Önskan är nog att det skall funka bra med torrflugor på denna turen med mycket insekter och kläckningar. 

Priset är 660:- för fisket om vi är 10 gubbar. Och sen om man har turen att få fisk som man tar med hem så kostar det 80:- kg eller max 450:- per fisk. 

Är man sugen på att sova över kvällen/natten innan så kostar det 300:- per gubbe och man tar egna sängkläder med sig.


        NAMN                           BET 27/3

 1: Kenneth.Källberg                        X

 2: Tommy.Bergström                       X 

 3 : Per-Håkan.Holmqvist                    X

 4: Göte.Nilsson                      

   

  
Trollemölla Fredagen 29 Maj - 2020
Sommarfiske i Trollemölla, kan det bli bättre? Detta är turen då torrflugorna och dom riktigt små nympherna kommer väl till pass. Smygfiske och små, små nätta intag av flugan är det som gäller på denna turen.

Det är på denna turen som  jag brukar fixa käk till oss från Ahls rökeri i Kåseberga. Det brukar kosta mellan 200:- till 250:- per gubbe. Vi har även  övernattning i Stallet och härliga samtal med goda drycker och skratt fram på små timmarna som brukar känneteckna denna turen. 

Samling för dom som skall övernatta är tidigast kl 17.00 den 28 Maj vid Stallet.  Samling på fiskedagen den 29 Maj är tidigast kl 07.30 vid Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 och till 19.00. 

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe och maxantalet fiskare är 10 man + 200:- för övernattningen + priset för maten och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma.

       
       NAMN                              BET 29/3  

 1: Pelle.Malmros

 2: Anders.Olsson.Steffenssen

 3: Jimmy.Strandberg

 4: Tore.Elofsson                              X 

 5: Cliff.Lundqvist

 6: Johnny.Rosblad 

 7: Patrik.Carlström

 8: Tina.Sulakiewicz

 9 : Patrik.Nilsson

   
Strömhult Måndagen 17 o Tisdagen 18 Auguststi-2020
     INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! 

Augusti fisket i Strömhult är ett härligt fiske med torrfluga och nymph efter stor vakande regnbåge och öring. Men även streamers är gångbara i ström och damm.

Vi träffas kl 15.00 på Måndagen och fiskar på eftermiddagen när vi kommer upp mellan kl 16.00 - 21.30. På kvällen grillar vi och njuter av medhavd dryck och trevlig gemenskap. Och även i år finns det möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Morgonfisket börjar 05.00 - 11.00 så tidig uppsittning gäller! Stugorna skall vara städade och vi skall lämna Strömhult senast kl 12.00. 

Vi träffas även denna gången på Spånstads Kiosk & Grill för en lättare lunch innan vi anländer till Strömhult. Tid om detta kommer senare. Priset för denna turen är 1400:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma.                                                                               
        NAMN                          BET 27/6

 1: Mats.Hallqvist

 2: Mats.Malmberg
Bondemölla Torsdagen 3 September 2020
 INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT!


Då var det dags att återse Bondemölla igen! Stället med dom STORA och stridbara regnbågarna. Sist vi var där så var Albaggen nummer ett i flugvalet och dom flesta fiskarna lurades upp på den och Tony var den som lyckades bäst. Med andra ord, han var rena rama Minken!!

Priset är 660:- för fiskekortet och sen betalar man 80:- kg, men dock mest 450:- för en fisk även om den väger 10 kg. Utöver det tillkommer en summa av 300:- om man vill övernatta kvällen/natten innan fiskedagen.

Dom flesta väljer att övernatta och på kvällen har vi gemensam middag som vi hjälps åt att tillaga. Det blir även gemensam frukost och mat mitt på fiskedagen som vi hjälps åt med. Kostnad för detta brukar hamna på mellan 200:- o 250:- per gubbe.

Så endast dricka och fiskeutrustning och ett glatt humör medtages till denna turen. Tänk även på att man kan inte betala med kort i Bondemölla utan dom tar bara kontanta medel eller Swish. Väl mött i Bondemölla den 2 & 3 September.    NAMN                           BET 27/7  

  1 : Per-Håkan.Holmqvist

   2: Mats.Malmberg

  
Trollemölla Torsdagen 24 September 2020
  OBS!!! OBS!!! ENDAST FISKE I EN DAMM!!!
  ENDAST 6 PLATSER PÅ DENNA TUREN!!!

Nu är det dags för årets höst tur till Trollemölla och förhoppningsvis ett fantastiskt fiske med mycket grov regnbåge. Som vanligt så är det streamers fiske dom första timmarna och sen går vi över till haröra, montana och flickslända.

Vi samlas kl 07.30 i Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 till 16.00. Vill man sova över natten innan fisket så går det bra. Det kostar 200:- per gubbe då och betalas till Per på fiskedags morgonen innan  fisket börjar. Glöm inte att ta med det goda humöret och något att grilla. 

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe och maxantal fiskare är 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbarna som har bokat denna turen och betalt den samma.


         NAMN                                BET 27/7

 1:Jörgen.Nordin                          X 

 2:Joakim.Håkansson                      X 

 3:Henrik.Hugo.Nielsen                    X 

 4:Jimmy.Strandberg                                          X

 5:Tore.Elofsson 

   
  6: Dan.Nordström                                      X

 7: Per-Håkan.Holmqvist                             X 

 8: Tomas.Berg                                                                        
 9: Björn.Nilsson                                          

 
Bondemölla Torsdagen 15 Oktober 2020
Då var det dags att återse Bondemölla igen! Stället med dom STORA och stridbara regnbågarna.Sist vi var där i Oktober månad i fjor så var Albaggen nummer ett i flugvalet och dom flesta av oss lurade upp många och stora fina bågar på den.

Priset är 660:- för fiskekortet och sen betalar man 80:- kg, men dock mest 450:- för en fisk även om den väger 10 kg. Utöver det tillkommer en summa av 300:- om man vill övernatta kvällen/natten innan fiskedagen.

Dom flesta väljer att övernatta och på kvällen har vi gemensam middag som vi hjälps åt att tillaga. Det blir även gemensam frukost och mat mitt på fiskedagen som vi hjälps åt med. Kostnad för detta brukar hamna på mellan 200:- o 250:- per gubbe.

Så endast dricka och fiskeutrustning och ett glatt humör medtages till denna turen. Tänk även på att man inte kan betala med kort i Bondemölla utan dom tar bara kontanta medel eller Swish. Väl mött i Bondemölla den 2 & 3 September.


        NAMN                           BET 27/8
 

 1:Bjarne.Madsen                          X

 2:Peter.Kamph                            X

 3:Curt.Hanöl                              X

 4:Torbjörn.Söderström                    X

  
  5:Kenneth.Källberg                                     X

  
  6 :Tommy.Bergström                                                 X

  
  7 :Mats.Malmberg                                                       X

  8 :Henrik.Nilsson                                         X
Norrefors Tisdagen 20 Oktober 2020
INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT!


Höstfisket i Mieån är ett helt jäkla sjukt fiske enligt mig själv. Det är då som dom stora bågarna rör på sig och jagar intensivt efter föda och försvarar sitt revir. Tillåter vädret så kan det vara ett fantastiskt torrfluge fiske med en geting eller myra längst ut på tafsen.

Vi samlas i stugan kl 18.00 kvällen innan och käkar något gott samt avnjuter en eller två goda Single Malts. Glöm inte att ta med käk till kvällen och till hela dagen efter. Fisket börjar kl 07.00 och varar till 16.00. Stugan skall däremot vara städad, tömd och klar senast kl 14.00 men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör.   

Priset för denna turen är 1440:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fisk per man. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen. Väl mött på Camp MayFly Norrefors.


    NAMN                           BET 27/8

 1: Henrik.Hugo.Nielsen  

Trollemölla Torsdagen 12 November 2020
ENDAST FISKE I EN DAMM! MAX 8 GUBBAR PÅ DENNA TUREN!!

Nu är det dags för årets senhöst tur till Trollemölla. På denna turen har dom flesta av oss lyckats med att slå sitt personliga rekord  på regnbåge. Det finns nämligen regnbåge i dammarna på mellan 3 - 14 kg!!

Streamers är det som går bäst i November och då är det masken, zonker, muddler och dog nobbler som gäller. En del av oss lyckas även med att lura några bågar på nympher. Glöm inte att ta med något att grilla i Ljugarstugan.

Vi samlas kl 07.30 i Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 till kl 16.00. Priset för denna turen är 1350:-per gubbe och maxantalet fiskare är 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. 

Nedan följer dom gubbarna som har bokat denna turen och betalt den samma.

     NAMN                          BET 27/8

 1: Bjarne.Madsen                       X

 2: Mats.Hallqvist

 3: Torbjörn.Söderström                 X

 4: Pelle.Malmros                         X

 5: Anders.Olsson.Steffenssen           X

 6: Jimmy.Strandberg                    X

 7: Tore.Elofsson

 8: Cliff.Lundqvist                         X

  9: Johnny.Rosblad                        X

10: Patrik.Carlström                       X
Strömhult Söndagen den 22 November 2020
Man riktigt längtar efter att få känna suget i linan och höra rullarna tjuta! Strömfisket är fantastiskt i Strömhult på senhösten/tidiga vintern. Och i år finns det även möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Tillträde till området har vi tidigast kl 18.00 på Lördagen och fisket börjar kl 07.00 och till 15.00 på Söndagen. Glöm inte att ta med något att käka och dricka till Lördagskvällen och till Söndagen.

Som vanligt så träffas vi som kan och vill på  Spånstads Kiosk och Grill och äter en god bit mat innan vi anländer till Strömhult. Vi återkommer senare om tiden här på hemsidan. 

Här nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma. Priset i år för denna turen är 1400:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.


        NAMN                      BET 27/9

 1: Bjarne.Madsen

 2: Peter.Kamph

 3: Curt.Hanöl

 4: Torbjörn.Söderström

 5: Paul.Johannesson.                       X 

 6: Andreas.Olsson                          X 

 7: Filip.Olsson                                                           X

 8: Ulf-Åke.Henriksson 

 9: Henrik.Nilsson

10: Björn.Jönsson

11: Wiktor.Bergkvist                       X

 

Bondemölla Söndagen den 22 November 2020
INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT!

Detta är en helt ny tur för oss till Bondemölla som är tänkt som en blandad tur med både flugfiskare och spinn fiskare. På detta sätt kan man kanske ta med något av sina barn, frugan, sambon, flickvännen eller en kompis.

Priset är det samma som på dom andra turerna till Bondemölla i år. Alltså 660:- per person för fisket, sedan 80:- per kg fisk eller max 450:- per fisk även om den väger 10 kg. Vill man övernatta så är priset 300:- per person. 


        NAMN                                                BET 27/9

 1: Mats.Hallqvist

 2: Mattias.Widelycke

 3: Malin.Sunden

 4: Mattias. Ljungdahl

 5: Linnea.Sunden

 6: Lucas.Rex.Silverå
Bondemölla Söndagen 29 November 2020

INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT! INSTÄLLT!


Då var det dags för årets sista tur och den har vi i Bondemölla i år. Samling kl 07.00 om man inte sover över och fisket börjar 07.30 och slutar 15.30. Kostnad 660:- för fiskekortet och 80:- kg sen för fisken eller max 450:- per fisk oavsett vikt. Övernattning kostar 300:- per gubbe och man tar med sig egna sängkläder. Väl mött igen 2021!


    

         NAMN                         BET 27/9

 1: Mats.Hallqvist

 2: Joakim.Håkansson
Trollemölla Storfiskedagen 2020
Halloj i vintermörkret!

Detta är en special tur där det finns möjlighet att fiska på mycket grov och stor Regnbåge i Trollemölla. En del avelsfiskar avslutar sin karriär här och vi slår våra personliga rekord i vikt på Regnbåge då!

Kostnaden för denna turen är lite dyrare och kommer att kosta mellan ???? och ???? per gubbe och max antalet är 8 gubbar på denna turen. Exakt datum kommer till hösten här på hemsidan. 

Vi samlas på parkeringen vid 07.15 och vid Ljugarstugan kl 07.30. Fisket börjar 08.00 och varar till 15.00.Väl mött igen 2021!!


      NAMN                          BET 27/10

 1: Mats.Hallqvist

 2: Bjarne.Madsen

 3: Jörgen.Nordin

 4: Pelle.Malmros

 5: Anders.Olsson.Steffenssen

 6: Jimmy.Strandberg

 7: Tore.Elofsson

 8: Cliff.Lundqvist 

 9: Johnny.Rosblad

10: Patrik.Carlström

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Conny Fridell Andersson | Svar 04.12.2018 08.15

Hej ,Mats när går turen till Trollemölla ? och finns det ev en plats över,mvh Conny Fridell Andersson i Partille.

Mats Hallqvist 04.12.2018 10.57

Halloj Conny!! Vi fiskar i Trollemölla nu på fredagen den 7 December. Plats finns om du vill hänga på?

Conny Andersson Fridell | Svar 29.07.2016 13.49

Hej Mats och tack för senast för att vi fick komma med till Strömhult 24/3,bra fiske och många trevliga fiskare ( och skåningar) pla över 31/10 ,2 per ?go somma

Tony Rosenquist | Svar 23.02.2016 14.36

Grymt jobb med alla bokningarna igen Mats ! Du skämmer bort oss !!!!!!!! TACK

Conny Andersson fridell | Svar 01.02.2016 23.11

Hej, Mats o tack, Min svåger Johan nybörjare i flugfiske tänkte vi bjuda på en fiske dag till Srömhult finns det möjligen en plats till Strömhult 24/3.

Conny Andersson Fridell. | Svar 28.12.2015 15.35

Hej Mats och tack för julhälsningen . skulle om det är möjligt åka med er till Strömhult 24/3 i mån av plats. Conny / Partille.

Mats Hallqvist 01.02.2016 04.54

Det går bra Conny! Finns även plats i Augusti i Strömhult och då är det kvälls o morgonfiske.

cliff | Svar 21.12.2015 01.01

önskar er en god jul och gott nytt år

Michael Juul-Andersen | Svar 17.01.2015 23.42

hej Mats,
Skulle gerne ville fiska med er den 9. April om det går.

Mats Hallqvist 18.01.2015 20.09

Det kommer ett brev till dig i nästa vecka med våra turer och först då går det att boka några turer med oss genom att ringa mig. Nästa år går det att boka här.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.12 | 10:57

Halloj Conny!! Vi fiskar i Trollemölla nu på fredagen den 7 December. Plats finns om du vill hänga på?

...
04.12 | 08:15

Hej ,Mats när går turen till Trollemölla ? och finns det ev en plats över,mvh Conny Fridell Andersson i Partille.

...
13.03 | 19:14

Hej skulle vara intresserad av att bli medlem i er klubb

...
30.11 | 15:42

Innan jag åkte hem så kollade jag av anläggning och fann ett loop spö inne vid vindskyddet. Vem saknar det? Kontakta mig gärna 0761009292 . // David

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS