Fångstjournal
Bondemölla Torsdagen 7 Mars - 2019

Hejsan Svejsan alla Whiskeyflugor!!   


Årets premiärtur går av stapeln i Bondemölla och som säkert är nytt för några av er? En del av oss har fiskat där innan och det var där vi avslutade vår säsong 2018. Kostnad för denna turen är 500:- per gubbe för fiskekortet och sen betalar man 75:- kg för fisken man behåller. 

Maxpriset är dock bara 380:- per fisk oavsett vikt. Vill man sova över kostar detta 250:- per gubbe och man tar egna sängkläder med sig. Glöm inte att ta med käk,dryck och det trevliga humöret. Dom tar tyvärr INTE kort som betalning men kontanter och Swish går bra.Väl mött i Bondemölla.

    NAMN                          BET 27/2

 1: Kurt.W                             X

 2: Mats.H                             X

 3: Peter.K                             X

 4: Stefan. J                          X

 5: Per-Håkan                          X

 6: Torbjörn.S                         X   

Strömhult Lördagen 30 Mars - 2019
Man riktigt längtar efter att få känna suget i linan och höra rullarna tjuta! Strömfisket är fantastiskt i Strömhult på våren. Och i år finns det även möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Tillträde till området har vi tidigast kl 18.30 på Onsdagen och fisket börjar kl 06.00 och till 16.30 på Torsdagen.Glöm inte att ta med något att käka och dricka på Onsdagskvällen och till Torsdagen.

Som vanligt så träffas vi som kan och vill på Spånstads Kiosk och Grill och äter en god bit mat innan vi anländer till Strömhult. Vi återkommer senare om tiden här på hemsidan. 

Här nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma. Priset i år för denna turen är 1300:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.         NAMN                            BET 27/2

 1: Sven-Åke.Dahlberg                    X

 2: Stefan.Nilsson                         X

 3: Bjarne.Madsen                         X

 4: Jonas.Wändel                          X

 5: Fredrik.Lindberg                       X

 6: Curt.Hanöl                             X

 7: Henrik.H.Nielsen                      X

 8: Torbjörn.Söderström                  X

 9: Kourosh.Antovan                       X

10: Peter.Kamph                                 X


   
                       


  
Trollemölla Torsdagen 11 April - 2019
Nu var det dags för årets första tur till Trollemölla. Denna turen är nog en av dom som fylls först och snabbast, och det är ju inte konstigt. Här har nog dom flesta av oss sitt personliga rekord på regnbåge. Även om det tidiga vårfisket i Trollemölla bara ger ett fåtal stora fiskar.

På denna turen är det mest streamers på morgonen som fungerar såsom zonker, muddler,dog nobbler och masken. Framåt dagen är det små nympher som gäller och då är det haröra, flickslända, montana och tungsten som gäller.

Glöm inte att ta med något att grilla i den fantastiska Ljugarstugan. Har vi tur så fixar nog Jimmy eller Pelle Lundaknake till oss som vi kan köpa. Samling är tidigast kl 07.30 i Ljugarstugan, men vi brukar ju träffas redan 07.00 - 07.15 på parkeringen och klämma en korv då och snacka lite skit. Fisket börjar kl 08.00 och slutar ca kl 16.30. 

Nedan följer dom gubbar som har bokat och betalt denna turen. Priset för denna turen är 1320:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.


        
BARA FISKE I EN DAMM!!!! BARA FISKE I EN DAMM!!!!!


     NAMN                                      BET 27/2

 1: Joakim.Håkansson                  X

 2: Bjarne.Madsen                    X    

 3: Anders.O.Steffensen              X

 4: Göte:Nilsson                        X

 5: Per.Malmros                        X

 6: Cliff.Lundqvist                      X

 7: Tore.Elofsson                       X

 8: Ronny.Porsedal                      X


 


   

  
                                                    


Norrefors/Mieån Torsdagen 25 April - 2019
Då var det dags för årets första tur till Norrefors / Mieån.
Som vanligt så kommer det att fiskas på mycket stridbar fisk med hela fenor och som är mycket vak villiga. Nymf och torrfluga på denna turen är ett hett tips men även streamers funkar bra.

Vi samlas i stugan kl 18.30 och fisket börjar kl 07.00 på morgonen och avslutas 18.30 eller vid mörkrets inbrott. Stugan skall däremot vara städad, tömd och klar 15.00 dag två. Men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör hem.

Vi grillar eller lagar god mat i köket på kvällen och avnjuter en eller två goda Single Malts. Glöm inte att ta med er mat och dryck till kvällen och dag två. Sovsäck, lakan, påslakan och örngott medtages vid övernattning. 

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Väl mött på Camp MayFly Norrefors för ett fantastiskt fiske och gemenskap. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen.


   NAMN                            BET 27/2

 1: Kurt.Wester                         X

 2: Kenneth.Källberg                     X

 3: Anders.Green                        X

 4: Torbjörn.Söderström                X

 5: Mats:Hallqvist                       X

 6: Tommy.Bergström                   X

 7: Ronny.Porsedal                      X

 8: Anders.Hansson                     X

 9: Bjarne.Madsen                      X 

10:Mats.Ringström                      X


      


      

Norrefors/Mieån Fred o Lörd 17 -18 Maj 2019
Då var det dags för årets andra tur till Mieån och förhoppningsvis så är torrflugefisket igång nu.

Mycket stridbar fisk med hela fenor och mycket vak villiga. Nymf och torrfluga på denna turen är ett hett tips! Mayflies, Danicor, Vulgata, Europa12 och Albaggar är heta flugor som funkar kanon. Det är kvälls o morgonfiske på denna turen.

Vi samlas i stugan kl 17.00 och fisket börjar 18.00 och slutar 22.00. Fisket börjar på morgonen kl 06.00 och vi fiskar till 14.00. Stugan skall däremot vara städad, tömd och klar 13.00 dag två men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör hem.

Vi grillar på kvällen och avnjuter en eller två goda whisky. Glöm inte att ta med er mat till kvällen och dag två. Sovsäck eller lakan, påslakan och örngott medtages med vid övernattning.

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Väl mött på Camp MayFly Norrefors för ett fantastiskt fiske och trevlig gemenskap. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen.


     NAMN                          BET 27/3

 1: Dan.Nordström                     X

 2: Henrik.H.Nielsen                   X

 3: Anders.O.Steffensen              X

 4: Anders.Ardemalm                  X

 5: Tommy.Paulsson                    X

 6: Cliff.Lundqvist                      X

 7: Anders.Hansson                    X

 8: Patric.Carlström                    X

 9: Per.Malmros                        X

10:Johnny.Rosblad                      X
Bondemölla Onsdagen 29 Maj 2019
Denna turen till Bondemölla är ny för i år eftersom många av er hade en önskan om att få fiska här inte bara på tidig vår, höst och vinter. Detta blir ju i skarven på sen vår och tidig sommar. Önskan är nog att det skall funka bra med torrflugor på denna turen med mycket insekter och kläckningar. Priset är som innan 500:- för fisket och sen om man har turen att få fisk som man tar med hem så kostar det 75:- kg eller max 380:- per fisk. Är man sugen på att sova över kvällen/natten innan så kostar det 250:- per gubbe och man tar egna sängkläder med sig.


    NAMN                         BET 27/3

 1: Kenneth.Källberg                   X

 2: Göte.Nilsson                        X

 3: Henrik.H.Nielsen                   X

 4: Tommy.Bergström                  X

 5: Kurt.Wester                        X

 6: Sven.Cederberg                     X

 7: Jens.Flenner                        X

 8: George.Grundsten                   X           

 9: Bertil.Olofsson                      X

10: Bernth.Svensson                    X     


 

       


Trollemölla Fredagen 31 Maj - 2019
Sommarfiske i Trollemölla, kan det bli bättre? Detta är turen då torrflugorna och dom riktigt små nympherna kommer väl till pass. Smygfiske och små, små nätta intag av flugan är det som gäller på denna turen.
Det är på denna turen som  jag brukar fixa käk till oss från Ahls rökeri i Kåseberga. Det brukar kosta mellan 200:- till 250:- per gubbe. Vi har även  övernattning i Stallet och härliga samtal med goda drycker och skratt fram på små timmarna som brukar känneteckna denna turen. Samling för dom som skall övernatta är tidigast kl 17.00 den 30 Maj vid Stallet.

Samling på fiskedagen den 31 Maj är tidigast kl 07.30 vid Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 och till 19.00. 

Priset för denna turen är 1380:- per gubbe vid 10 man + 250:- för övernattningen + priset för maten och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma.

       
       NAMN                           BET 27/3

 1: Henrik.H.Nielsen                     X

 2: Anders.O.Steffensen                X

 3: Anders.Green                         X

 4: Stefan.Jönsson                       X

 5: Tore.Elofsson                         X                                                    
 6: Johnny.Rosblad                  X

 7: Patric.Carlström                      X   
 
Kraddsele/Ammarnäs - 2019
Nu är det dags för årets fiske höjdpunkt, nämligen resan till Kraddsele. Vi fiskar i Vindelälven, Tjulån och fjällfiske i myrtjärnen på kalfjället. Öring, röding och harr är det vi fiskar efter.

Här gäller verkligen dom små flugorna och imitationerna i storlek 14 till 20 och tafs i storlek 0,14 till 0,18. Klass 4 - 6 är det perfekta valet när man fiskar efter harr och röding. 

Det är endast när vi fiskar efter den välkända och beryktade Ammarnäs öringen som det behövs grövre tafs i storlek 0,26 - 0,30  och utrustning i klass 8 - 10 samt förtyngda tubflugor och streamers. Det behövs även vadare.

Vi flyger från Sturup till Arlanda och byter där flyg till Umeå. Där väntar en hyrbil som vi kör dom sista 45 milen med till Kraddsele och Emils fiskecamp. Hela resan tar bara ca 8 timmar! 

Endast 3 platser till denna turen är bokat. Nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och även betalt. Priset för denna turen är 8500:- och då ingår allt utom fisk fångsten!


          NAMN                                      BET 27/4

1: Mats.H

2: Kurt.W

3:

4:   
                         
    
Strömhult Måndagen 19 o Tisdagen 20 Augusti-2019
Augusti fisket i Strömhult är ett härligt fiske med torrfluga och nymph efter stor vakande regnbåge och öring. Men även streamers är gångbara i ström och damm.

Vi träffas kl 15.00 och fiskar på eftermiddagen när vi kommer upp mellan kl 16.00 - 21.30. På kvällen grillar vi och njuter av medhavd dryck och trevlig gemenskap. Och även i år finns det möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Morgonfisket börjar 05.00 - 11.00 så tidig uppsittning gäller! Stugorna skall vara städade och vi skall lämna Strömhult senast kl 12.00. 

Vi träffas även denna gången på Spånstads Kiosk & Grill för en lättare lunch innan vi anländer till Strömhult. Tid om detta kommer senare. Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma.                                                                               
        NAMN                          BET 27/6

 1: Anders.Ardemalm                            X

 2: Tommy.Paulsson                               X

 3: Gert-Åke.Karlsson                  X

 4: Anders.Hansson.                    X

 5: Mats.Malmberg                      X

 6: Torbjörn.Söderström.               X

 7: Göran.Bergqvist                                X

 8: Sven.Cederberg.                     X

 9: Göran.Näslund                        X

10: Björn.Kronkvist                      X

11: Carl.Akerlen                         X

12: Kent-Åke.Börjesson                 X

Bondemölla Torsdagen 5 September 2019
Då var det dags att återse Bondemölla igen! Stället med dom STORA och stridbara regnbågarna. Sist vi var där så var Albaggen nummer ett i flugvalet och dom flesta fiskarna lurades upp på den och Tony var den som lyckades bäst. Med andra ord, han var rena rama Minken!!

Priset är 500:- för fiskekortet och sen betalar man 75:- kg, men dock mest 380:- för en fisk även om den väger 10 kg. Utöver det tillkommer en summa av 250:- om man vill övernatta kvällen/natten innan fiskedagen.

Dom flesta väljer att övernatta och på kvällen har vi gemensam middag som vi hjälps åt att tillaga. Det blir även gemensam frukost och mat mitt på fiskedagen som vi hjälps åt med. Kostnad för detta brukar hamna på mellan 150:- o 200:- per gubbe.

Så endast dricka och fiskeutrustning och ett glatt humör medtages till denna turen. Tänk även på att man kan inte betala med kort i Bondemölla utan dom tar bara kontanta medel eller Swish. Väl mött i Bondemölla den 4 & 5 September.    NAMN                           BET 27/7

             
 1: Joakim.Håkansson                          X

 2: Bjarne.Madsen                       X

 3: Torbjörn.Söderström                 X   

 4: Stefan.Jönsson                        X  

 5: Curt.Hanöl                                  X       

 6: Per-Håkan.Holmqvist                 X

  7: Thomas.Sandstedt                    X     

 8: Kenneth.Strömberg.                   X

 9: Mats.Sundh                           X

10:Johan.Nilsson.                           X

11:Mats.Malmberg                                    X

12:Jens.Hendriksson                                     X                                     
                                                                                                                                                                                                                    
Trollemölla Torsdagen 26 September 2019
JuNu är det dags för årets hösttur till Trollemölla och förhoppningsvis ett fantastiskt fiske med mycket grov regnbåge. Som vanligt så är det streamers fiske dom första timmarna och sen går vi över till haröra, montana och flickslända.

Vi samlas kl 07.30 i Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 till 16.00. Vill man sova över natten innan fisket så går det bra. Det kostar 250:- per gubbe då och betalas till Per på fiskedags morgonen innan fisket börjar. Glöm inte att ta med det goda humöret och något att grilla. 

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. Nedan följer dom gubbarna som har bokat denna turen och betalt den samma.


         NAMN                                BET 27/7

 1: Dan Nordström                          X  

 2: Jimmy.Strandberg                       X 

 3: Tore.Elofsson                            X 

 4: Jörgen.Nordin.                           X

 5: Curt.Hanöl

 6: Bosse.

 7: Peter.Kamph                              X 

 8: Rasmus.Hansen                           X

  

 

Bondemölla Torsdagen 17 Oktober 2019
            NAMN                                    BET 25/8


 1: Kenneth.Källberg                                    X

 2: Anders.Ardemalm                                   X

 3 : Jimmy.Strandberg                                  X                               
 4: Tommy.Bergström                                  X 

 5: Mats.Malmberg                                       X 

 6: Peter.Kamph                                           X

 7: Johan.Nilsson                                          X 

  8 :Andreas.Persson                                       X

  9 : Lars-Erik.Friman                                    X

10:

11:

12:

 

 
Norrefors / Mieån Tisdagen 22 Oktober 2019
Höstfisket i Mieån är ett helt jäkla sjukt fiske enligt mig själv. Det är då som dom stora bågarna rör på sig och jagar intensivt efter föda och försvarar sitt revir. Tillåter vädret så kan det vara ett fantastiskt torrfluge fiske med en geting eller myra längst ut på tafsen.

Vi samlas i stugan kl 18.00 kvällen innan och käkar något gott samt avnjuter en eller två goda Single Malts. Glöm inte att ta med käk till kvällen och till hela dagen efter. Fisket börjar kl 07.00 och varar till 16.00. Stugan skall däremot vara städad, tömd och klar senast kl 14.00 men vi har tillgång till toaletterna tills vi kör.   

Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fisk per man. Nedan följer vilka gubbar som har bokat och betalt denna turen. Väl mött på Camp MayFly Norrefors.


    NAMN                           BET 27/8

 1: Henrik.H.Nielsen                    X 

 2: Göte.Nilsson                                     X

 3: Anders.Green                                    X

 4 : Paul.Johannesson                      X                             
  5: Andreas.Olsson.                        X

 6: Lars-Erik.Friman                             X

 7: Kourosh.Antovan                     X 

 8: Rickard.Landin.                          X

 9 : Anders.Strand                        X 

10:  

11: 

12:  

Strömhult Tisdagen den 12 November - 2019
Man riktigt längtar efter att få känna suget i linan och höra rullarna tjuta! Strömfisket är fantastiskt i Strömhult på senhösten/tidiga vintern. Och i år finns det även möjlighet till att bada vedtunna, basta och beställa gott käk!!!

Tillträde till området har vi tidigast kl 18.00 på Onsdagen och fisket börjar kl 06.00 och till 16.30 på torsdagen. Glöm inte att ta med något att käka och dricka till Måndagskvällen och till Tisdagen.

Som vanligt så träffas vi som kan och vill på  Spånstads Kiosk och Grill och äter en god bit mat innan vi anländer till Strömhult. Vi återkommer senare om tiden här på hemsidan. 

Här nedan följer dom gubbar som har bokat denna turen och betalt den samma. Priset i år för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per gubbe.


        NAMN                      BET: 27/8 

 1: Anders.Ardemalm

 2: Paul.Johannesson                    X  

 3: Mattias.Tingestedt                  X 

 4: Peter.Kamph

 5: Georg.Grundsten

 6: Santiago.Grundsten

 7: David.Johansson                      X

 8: David.Johansson                      X

 9: David.Johansson                      X

10: Rasmus.Hansen                       X

11: Torbjörn.Söderström

12: Per-Håkan.Holmqvist                 X   

Trollemölla Torsdagen 14 November 2019
Nu är det dags för årets senhöst tur till Trollemölla. På denna turen har dom flesta av oss lyckats med att slå sitt personliga rekord  på regnbåge. Det finns nämligen regnbåge i dammarna på mellan 3 - 14 kg!!

Streamers är det som går bäst i November och då är det masken, zonker, muddler och dog nobbler som gäller. En del av oss lyckas även med att lura några bågar på nympher. Glöm inte att ta med något att grilla i Ljugarstugan.

Vi samlas kl 07.30 i Ljugarstugan och fisket börjar kl 08.00 till kl 16.00. Priset för denna turen är 1350:- per gubbe vid 10 man och kvoten är 4 fiskar per man. 

Nedan följer dom gubbarna som har bokat denna turen och betalt den samma.

     NAMN                          BET 27/9

 1: Joakim.Håkansson                  X

 2: Bjarne.Madsen

 3: Anders.O.Steffensen

 4: Per.Malmros

 5: Cliff.Lundqvist

 6: Torbjörn.Söderström  

  7: Per-Håkan.Holmqvist               x

  8:Tore.Elofsson  

Bondemölla Söndagen 1 December 2019


Då var det dags för årets sista tur och den har vi i Bondemölla i år. Samling kl 07.00 om man inte sover över och fisket börjar 07.30 och slutar 15.30. Kostnad 500:- för fiskekortet och 75:- kg sen för fisken eller max 380:- per fisk oavsett vikt. Övernattning kostar 250:- per gubbe och man tar med sig egna sängkläder. Väl mött igen 2020!


    

         NAMN                         BET 25/10

 1: Stefan.Jönsson

 2: Anders.Coxnell

 3: Jimmy.Strandberg

 4: Jörgen.Nordin

 5: Rickard.Landin

 6: Billy.Landin

 7: Jimmie.Neubert                         X

 8: Jimmie.Neubert                         X

 9: Jimmie.Neubert                         X

10: Jimmie.Neubert                         X

11: Kewin.Svensson   

12:

Trollemölla Storfiskedagen 2019
Halloj i vintermörkret!

Detta är en special tur där det finns möjlighet att fiska på mycket grov och stor Regnbåge i Trollemölla. En del avelsfiskar avslutar sin karriär här och vi slår våra personliga rekord i vikt på Regnbåge då!

Kostnaden för denna turen är lite dyrare och kommer att kosta mellan 1500:- och 2000:- per gubbe och max antalet är 9 gubbar på denna turen. Exakt datum kommer till hösten här på hemsidan. 

Vi samlas på parkeringen vid 07.15 och vid Ljugarstugan kl 07.30. Fisket börjar 08.00 och varar till 15.00.Väl mött igen 2019!


      NAMN                          BET 27/10


 1: Jimmy.Strandberg

 2: Tore.Elofsson

 3: Cliff.Lundkvist

 4: Anders.O.Steffenssen

 5: Mats.Hallqvist

 6: Johnny.Rosblad                       X      

 7: Patric.Carlström                      X     

 8: Peter.Kamph
     
     
 
     

 
          


 


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Conny Fridell Andersson | Svar 04.12.2018 08.15

Hej ,Mats när går turen till Trollemölla ? och finns det ev en plats över,mvh Conny Fridell Andersson i Partille.

Mats Hallqvist 04.12.2018 10.57

Halloj Conny!! Vi fiskar i Trollemölla nu på fredagen den 7 December. Plats finns om du vill hänga på?

Conny Andersson Fridell | Svar 29.07.2016 13.49

Hej Mats och tack för senast för att vi fick komma med till Strömhult 24/3,bra fiske och många trevliga fiskare ( och skåningar) pla över 31/10 ,2 per ?go somma

Tony Rosenquist | Svar 23.02.2016 14.36

Grymt jobb med alla bokningarna igen Mats ! Du skämmer bort oss !!!!!!!! TACK

Conny Andersson fridell | Svar 01.02.2016 23.11

Hej, Mats o tack, Min svåger Johan nybörjare i flugfiske tänkte vi bjuda på en fiske dag till Srömhult finns det möjligen en plats till Strömhult 24/3.

Conny Andersson Fridell. | Svar 28.12.2015 15.35

Hej Mats och tack för julhälsningen . skulle om det är möjligt åka med er till Strömhult 24/3 i mån av plats. Conny / Partille.

Mats Hallqvist 01.02.2016 04.54

Det går bra Conny! Finns även plats i Augusti i Strömhult och då är det kvälls o morgonfiske.

cliff | Svar 21.12.2015 01.01

önskar er en god jul och gott nytt år

Michael Juul-Andersen | Svar 17.01.2015 23.42

hej Mats,
Skulle gerne ville fiska med er den 9. April om det går.

Mats Hallqvist 18.01.2015 20.09

Det kommer ett brev till dig i nästa vecka med våra turer och först då går det att boka några turer med oss genom att ringa mig. Nästa år går det att boka här.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.12 | 10:57

Halloj Conny!! Vi fiskar i Trollemölla nu på fredagen den 7 December. Plats finns om du vill hänga på?

...
04.12 | 08:15

Hej ,Mats när går turen till Trollemölla ? och finns det ev en plats över,mvh Conny Fridell Andersson i Partille.

...
13.03 | 19:14

Hej skulle vara intresserad av att bli medlem i er klubb

...
30.11 | 15:42

Innan jag åkte hem så kollade jag av anläggning och fann ett loop spö inne vid vindskyddet. Vem saknar det? Kontakta mig gärna 0761009292 . // David

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS